Sivut

tiistai 17. helmikuuta 2015

Kuulumisia

Missä ihmeessä olet ollut? Miksi et ole päivittänyt blogia?, kysyi eräs tuttuni, joka oli saanut mutkan kautta tietää pitämästäni kirjablogista.

No, ensin osoitteessa Ounasrinteentie 22, Rovaniemi ja kerroksessa 6 (Synnytysosasto ja synnyttäneiden vuodeosasto) ja sitten kotona, kotona, kotona.

Minun ja mieheni elämän napa on tällä hetkellä kolmen viikon vanha, todella kaunis, pieni prinsessa. Hän on perinyt äitinsä huulet ja luonteen, isänsä silmät ja otsan sekä isomummonsa ilmeet. Me rakastamme häntä aivan valtavasti!

Toivottavasti hänkin tulee rakastamaan kirjoja yhtä paljon kuin minä.... 

Olemme ihailleet ikkunasta kovia pakkasia, tuulen ajamia lumipyörteitä ja sankkaa lumisadetta. Vain aurinkoisilla plussakeleillä olemme uskaltautuneet ulos. (Rovaniemeläiset, voitte laskea ulkoilukerrat...) Silloinkin muistutamme lähinnä avaruusmatkailijoita ja olemme joutuneet hauskoihin tilanteisiin, kun turistit ovat päätelleet paksuista talvitamineistamme meidänkin olevan turisteja ja ensikertalaisia Lapissa...

Erään sukulaiseni taidonnäyte. Hän teki työuransa ompelijana.

Vauvan syntymän jälkeen pohdin pitkään blogin kohtaloa. Minullahan olisi valtavasti muutakin tekemistä... Onko tässä blogin pitämisessä mitään järkeä? Mutta kun avasin blogin sähköpostin, päätös oli helppo tehdä. Minä jatkan. Teidän lukijoiden takia. Olette ihania!

Heti kun imetyksiltä, vaipanvaihdoilta ja vauvan nuuhkimiselta ehdin, kerron teille eräästä urbaanista kotiruoka-kirjasta, joka nostaa käsitteen 'kotiruoka' aivan uudelle tasolle... Olisi minulla myös pari sanaa sanottavana muutamasta kirjasta... Kaikkea sitä julkaistaankin! Pysykää kuulolla...

7 kommenttia:

 1. Hurjan paljon onnea!! <3
  Kyllä vastasyntynyt vie ajatukset niin tehokkaasti muualle, ettei ole ihme jos blogi vähän unohtuu :)

  VastaaPoista
 2. Onnea! Melkein tunnen vauvantuoksun...

  Kiinnostaa kovasti tuo "kaikkea sitä julkaistaankin". Kerro, kun ehdit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! :) Minäpä kerron. Enää ei tarvitse odottaa kauan, voin sen luvata. :)

   Poista
 3. Onnea suuresti! Aivan ihanalta pakkaukselta vaikuttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! :) Hän on yhtä ihana miltä vaikuttaa. :) Voisin tuijottaa häntä koko päivän!

   Poista
 4. Olen taas auttamattomasti myöhässä, koska blogiaika on ollut vähillä, mutta onnea, onnea, onnea! :) Ihanaa että jatkat!

  VastaaPoista