Sivut

perjantai 5. joulukuuta 2014

Kulttuuririentovinkki

Seurasin pari vuotta sitten, vuonna 2012, näiden suomalaisten nuorten miesten Autolla Nepaliin-blogia ja voin kertoa, että hauskaa oli!


Sain hyvältä ystävältäni viime hetken kulttuuririentovinkin: nyt myös Rollossa on mahdollisuus nähdä Autolla Nepaliin-elokuva! Elokuva pohjautuu Autolla Nepaliin-blogiin ja kertoo nuorten suomalaismiesten kevyestä automatkasta Tampereelta Kathmanduun. Elokuva kertoo pähkähullujen unelmien toteuttamisesta, suomalaisesta sisusta ja hyvän kiertoon laittamisesta:

 a maailmast
Kaikki ystäväni, jotka ovat eri puolilla Suomea käyneet katsomassa elokuvan, ovat kehuneet elokuvaa maasta taivaisiin. On kuulemma inspiroiva elämys. Myös Jounin kaupan Jouni kehui leffaa huikeaksi! Jotain mielestäni kertoo myös se, että MeNaiset, Ilta-Sanomat ja Ruotuväki ovat antaneet elokuvalle viisi tähteä.Mie ainakin aion mennä katsomaan millainen tämä paljon kehuttu ja puhuttu leffa on. Onko se niin hyvä kuin väittävät?

Rovaniemen näytösajat Bio Rexissä: la 6.12 klo 15.30 sekä su 7.12 klo 15.30.

Jos et pääse katsomaan leffaa Rollossa, täältä löytyy muiden paikkakuntien näytösajat. Lisää elokuvasta ja Autolla Nepaliin-road tripistä löytyy elokuvan kotisivuilta.  Tämän blogitekstin kuvituskuvat on saatu elokuvan tekijöiltä, kiitos kaunis!


Olethan muistanut käydä osallistumassa Jouluarvontaan

Hyvää Itsenäisyyspäivä-viikonloppua!


PST! Autolla Nepaliin-elokuva oli kehujensa väärti. Koskettava. Mielettömän hyvä. Kaunis. Ajatuksia herättävä. Inspiroiva. Veti sanattomaksi. Itkettää ja naurattaa vieläkin! Kannattaa käydä katsomassa se, jos vain suinkin kynnelle kykenee: huomenna 7.12 klo 15.30 on viimeinen mahdollisuus nähdä se Rollossa. Kannattaa mennä, jos vain suinkin pääsee!

Hyvää Itsenäisyyspäivää!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti