Sivut

perjantai 7. marraskuuta 2014

Isänpäivän lahjavinkit

Vielä ehtii kipaista kirjakauppaan, ostaa kirjan ja kääriä sen isälle lahjapakettiin!

Jos meidän vauva olisi jo syntynyt, ostaisin, vauvan puolesta, miehelleni selättimen ja etsisin divarista Taru Sormusten Herrasta-trilogian, sen tiiliskiven. (Mieheni ei lue kirjoja, ainakaan kovin paljon. Edit: TSH-trilogia on yksi niistä harvoista, minkä hän luultavasti innolla myös lukisi! Jos ei, niin minä ainakin lukisin! ;P)

Isälle ostin tänä vuonna Tuomas Kyrön Mielensäpahoittaja ja ruskeakastike-romaanin. Hän pitää niistä valtavasti, kuten minäkin.

Harkitsin myös näitä:

(Tämä ei ole maksettu tai pyydetty mainos)Kyrö, Tuomas: Iloisia aikoja, mielensäpahoittaja. (WSOY) (24,95e)Lempinen, Jorma: Sananlastuja. (Aikamedia) (33e)
(Tämäkin lähtee vielä joululahjapakettiin! En vain tiedä kenelle.)


Haapasalo, Ville; Metso, Juha; Röyhkä, Kauko: Ville Haapasalo. Et muuten tätäkään usko. Ville Haapasalon 2000-luku Venäjällä. (Docendo) (29,95e)

Porvali, Mikko: Hyökkäyksen edellä. Kaukopartio Kannaksella kesällä 1941. (Atena) (35e)
(Tämän käärin luultavasti joululahjapakettiin! Toivottavasti isä ei lue blogiani...) Siren, Samuli: Kolmen kopla. (Aikamedia) (18.50e)Mäkeläinen, Mika: Taivas + helvetti. (One on One Publishing) (32,95e)
(Sisältää Jounin Kaupan Sampo Kaulasen tarinan!)Koivisto, Satu: Gastronaatti. (Otava) (29,95e)
(Tästä tulossa juttusarja myöhemmin!)
(Hinnat viitteellisiä, saatu erään suuren, kotimaisen verkkokirjakaupan sivuilta.)

Muistakaa halata isää ja kertoa miten paljon häntä rakastatte! Joohan? 

Nyt mie lähden tulostamaan karttoja ja etsimään rinkkaa. Toivottavasti näkisin tämän viikonlopun aikana luntakin. Rovaniemellä ei nimittäin ole lunta - ainoastaan pakkasen tuomaa huurretta. Kaunista sekin.


Rakkaudella,

Ilona


2 kommenttia:

 1. Minä sain tänä vuonna äitienpäivälahjaksi Tarun Sormusten Herrasta ja Hobitin kovin ja kankaisin kansin varustettuina. Teini-iässä ostetut pokkarit alkoivatkin olla jo varsin surkeassa kunnossa. (En silti malttanut niitä roskiinkaan heittää. :D) :3

  Minun lasteni isä saa isänpäivälahjaksi lautapelin, kuten joka vuosi tähänkin asti. Meidän hääpäivämme osuu varsin lähelle isänpäivää, ja kun yhdistää kaksi lahjaa, voi ostaa jo "kunnon" lautapelin (joilla tuppaa olemaan hintaa enemmän kuin vuosikaudet kotiäitinä olleella muuten olisi ehkä varaa). Jouluna saa sitten kirjan: tänä vuonna luultavasti Hannu Rajaniemen trilogian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lautapelit ovat meilläkin suosittuja, mutta nyt niitä on pitänyt hieman rajoittaa, jotta vauvan tarvikkeillekin olisi tilaa! ;) Mutta jouluksi on varmasti pakko ostaa pari lautapeliä... Muuten ei Joulu tule! Tuo TSH-trilogiakirjan olisin ostanut myös sen takia, että a) se on ainoa, minkä hän haluaisi joskus saada luetuksi ja b) lukisin sen itsekin mielelläni. Olen sen joskus yläasteen aikana kahlannut ja mieli tekisi lukea se uudelleen. :)

   Poista