Sivut

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

21 lukijaa!

21 lukijaa! Huomasin sen myöhäisellä kesälomallani kelluessani rautaisessa kerrostalossa keskellä Itämerta ja olin pakahtua onnesta. Nyt vasta pääsin kertomaan mitä mieltä olen asiasta.

                          Maisema rautaisen kerrostalon ylimmän kerroksen parvekkeelta. 
                          Jos voittaisin lotossa, ostaisin tuon soman pienen talon. 
                          Tuon saaren vuoksi voisin jättää jopa Lapin! 
                          Kukahan onnellinen tuon saaren ja talon omistaa?
                        
Isoja ammattibloggareita moinen lukijamäärä masentaisi, minut se sai taivaisiin ja pakahtumaan ilosta. 21 lukijaa jaksaa lukea vajavaisia mielipiteitäni lukemistani kirjoista!

Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos. 

                               Minä ja edullinen psykoterapeuttini. Tubbs on sukunimi.

En tarjoa virtuaalisia täytekakkukahveja tai kukkia, mutta sen sijaan raotan pöytälaatikkoani ja lahjoitan teille neljä, hyvin henkilökohtaista haikua, jotka olen kirjoittanut ihan itse. Jokainen haiku on oma yksilönsä joten niitä ei ole tarkoitettu yhteen, mutta blogin asettamat rajoitukset pakottavat julkaisemaan ne peräkkäin.

Ottakaa hyvä asento ja nauttikaa.

kolme savua
auraamaton kylätie
älä lähde pois

kaivaudun kieppiin
herään onnellisena
kieli kuurassa

hento kaapeli
ainoa yhteyteni
jumalan syliin

raavhaat napsulla
palthessa koparaki
häätyy roukua


Toiset vääntävät sudokuja, minä väännän kieli poskella haikuja ja tankoja silloin kun en ole töissä tai tunturissa. Henkilökohtaisimmat haikut ja tankat kirjoitan meän kielellä niin, että merkitys on osittain eri suomeksi kuin meän kielellä. Henkilökohtaisuuden vuoksi en halua julkaista niitä edes täällä.

Vielä kerran kiitos ja halaus lukijoilleni. Teitä on jo monta! Wau!

Rakkaudella,

Ilona

ps. Näitä runoja ei saa kopioida!
pps. Kommentoikaa ja heittäkää kommenttilootaan tai sähköpostiin ideoita ja toiveita blogin päivitysten aiheista! Myös risuja ja ruusuja otetaan mielellään vastaan. :)

EDIT: Nyt teitä on jo 22! Tämä vetää minut sanattomaksi. :) Kiitän.


2 kommenttia:

 1. Heippa!

  Löysinpä kivan blogisi, ja päätin ehdottomasti ryhtyä seuraajaksi. Minäkään en ole mikään ammattibloggari, vaikka olenkin kirjablogia pitänyt jo lähes parin vuoden ajan. Kuitenkin, 21 lukijaa on ihana alku, ja siitä se kasvaa. :3 Minulle vieläkin jokainen uusi lukija on kuin saatu ruusu. :) Jään innolla odottamaan blogisi uusia päivityksiä, tuo runo oli mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi - toivottavasti pidät ja viihdyt. Voin jotenkin samaistua tuohon tunteeseen - olen itse juuri tuossa ruusun saanti vaiheessa. Pitääpä käydä kurkkaamassa myös sinun blogiasi. :)

   Poista