Sivut

lauantai 5. heinäkuuta 2014

Kesälukemista

Kun tekee töitä kuutena päivänä viikossa ja vapaa-aika täyttyy sukulaisista, jotka ovat yllättäen päättäneet hyödyntää kaukana asuvan sukulaisen kauniisti sisustettua, ilmaista vierashuonetta ja laajakaistaa, ei ehdi päivittämään blogia. Olen todella pahoillani. Silti olen nipistänyt minuutteja sieltä täältä ja lukenut. Paljon!Kiitos kärsivällisyydestänne. Lisää kirja-arvosteluita on tulossa lähipäivinä! Kannattaa pysyä linjoilla.

Tänään minulla oli pitkästä aikaa vapaapäivä. Hyppäsin ratin taakse ja seurasin vapaasti virtaavaa, kirkkaansinistä Tornionjokea Haaparantaan asti. Aurinko paistoi kirkkaan siniseltä taivaalta ja lämpömittari näytti +20. Puhuin sydämeni kyllyydestä ruotsia, nautin hyvästä seurasta ja maukkaasta ruuasta, shoppailin ja hymyilin. Täydellinen vapaapäivä. Kiitos rakkaat!

Tällä hetkellä yöpöydälläni on vain kaksi kirjaa: Tove Janssonin elämänkerta ja Viveca Stenin I natt är du död.


Toista olen lukenut hitaasti nautiskellen, sana kerrallaan. Toivon ettei se loppuisi ikinä. Toinen on taas heräteostos, jota ei löydy lähikirjastosta.

Kotimatkalla poikkesimme tieltä ja kiipesimme Luppiobergetin päälle. Ihailemaan kauniita maisemia ja hengittämään puhdasta, raitista ilmaa.


Samalla oli hyvä hetki istahtaa lämpimälle kalliolle ja lukea pari ensimmäistä lukua Viveca Stenin Sandhamn-dekkarisarjan neljännestä osasta... Hyvältä vaikuttaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti