Sivut

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Arvonnan voittaja on...

Päivää!

Unohdin eilen arpoa Yöpöydällä-blogin lähestyvien 1-vuotissynttäreiden ja Tove100-juhlavuoden kunniaksi järjestetyn arvonnan voittajan, joten tänään heti ensi töikseni päätimme järjestää kotikutoiset arpajaiset!

Lukemista-inhoava-mies askarteli identtiset ja tasalaatuiset arpaliput ja tiputti ne laakeaan kulhoon. Sekoitimme arpaliput huolellisesti silmät sidottuina.Sen jälkeen suoritin arvonnan silmät sidottuina. Onnellinen voittaja on...

fable/lukisinkohan!


Löysin juuri blogisi ja liityin lukijaksi :) Mutta arvaappa mitä? Meillä on sama syntymäpäivä! Minäkin kirjoitin ensimmäisen blogitekstini 12.6.2013 :D
Arvontaan on pakko osallistua, muumifanina himoitsen tuota kirjaa!
Ja piti siis sanomani että pitemmän selontien olen kirjoittanut blogissani otsikon alla "Muumit ja minä" ja että Piisamirotta on suosikkini (suosikkini kyllä vaihtelevat) :)


Onneksi olkoon! 
*rummun pärinää ja torven soittoa* 


Palkinto on arpajaisten teeman mukainen: 
Karjalainen, Tuula: Tove Jansson. Tee työtä ja rakasta. Tammi. 2013. 


Fable, laitathan minulle sähköpostitse osoitteen, jonne voin lähettää palkinnon? Kusti ei tänään polje, joten postitan palkinnon huomenna heti, kun postikonttori aukeaa. 

Paljon Onnea vielä kerran!

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja tervetuloa lukijaksi! 
Voin taata ettei tämä ollut Yöpöydällä-blogin viimeinen lukija-arvonta.
Ehkä seuraavalla kerralla Onnetar suosii juuri sinua!

5 kommenttia:

 1. Eikä, vihdoinkin onni suosi! Kiitos tästä, piristi päivää huimasti! Lupaan, että kirja saa oikein hyvän kodin. Menenkin heti kirjoittelemaan sähköpostia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! :D Onneksi olkoon! Laitan kirjan huomenna postiin niin pääset nauttimaan siitä :)

   Poista
 2. Kirja saapui postissa! Olen pienessä hämmingissä, kun tekisi mieli lukea hetiheti, mutta toisaalta tekee mieli säästää ja rauhassa nauttia! Kiitos kun järjestit näin kivan arvonnan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli aivan samat fiilikset kun alotin omaa kirjaani. Nyt sentään jo raskin lukea sitä! ;) Ole hyvä - antoisia lukuhetkiä! :)

   Poista