Sivut

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Näihin palaan joka kesä

Nämä on pakko lukea joka kesä:

Ahern, Cecelia: P.s. Rakastan sinua (Gummerus)
Ahern, Cecelia: Mitä huominen tuo tullessaan (Gummerus)
Pihlajaniemi, Anna: Adoptiomatka (Tammi)
Hosseini, Khaled: Tuhat loistavaa aurinkoa (Otava)

Näistä tulee vielä lyhyet arviot hieman myöhemmin, mutta paljastan jo nyt, että antaisin näille viisi tähteä eli parhaan mahdollisen arvosanan. Näihin kirjoihin on pakko palata. Myöhemmin saatte tietää miksi.

Eilen töissä kahvitunnilla silmäni osuivat erään sanomalehden arvioon, joka oli kirjoitettu Khaleid Hosseinin uusimmasta romaanista, Ja vuoret kaikuivat-romaanista. Oli pakko hieraista silmiä kerran jos toisenkin: Uusi romaani! Miksi kuulin siitä vasta nyt! Täällä päin sitä ei ole ainakaan kovin tehokkaasti mainostettu tai sitten olen vain kulkenut silmälaput silmillä... Tänään heti töiden jälkeen pitää käydä tarkastamassa lähikirjakaupan uutuushyllyn valikoimat. En malta odottaa, että saan Hosseinin romaanin hyppysiini!

Nyt pitää rientää töihin. Nähdään taas!

Rakkaudella,

Ilona

ps. Tämä oli ensimmäinen blogiteksti! Fiilikset ovat katossa, mutta silti jännittää, kaduttaa, ujostuttaa ja punastuttaa. Mitä ihmettä olen mennyt tekemään? Täällä sitä nyt ollaan. Tervetuloa kanssani ihmettelemään kirjojen kaunista maailmaa! Toivottavasti viihdyt.2 kommenttia:

 1. Sydämellisesti tervetuloa kirjablogimaailmaan, Ilona! <3 Ryhdyn heti seuraamaan blogiasi, hyvältä vaikuttaa. :)

  Ja oih, Ahernin P.S. Rakastan sinua on ihana kirja (tosin ehkäpä jo blogini nimestä joku saattaisi päätellä että kirja on minullekin rakas :). Myös Tuhat loistavaa aurinkoa on hieno kirja! Muita kestosuosikkejasi en olekaan vielä lukenut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Sara! <3 Mukava kuulla, että tykkäsit! :)

   P.S. Rakastan sinua ja Tuhat loistavaa aurinkoa ovat loistavia ja ne eivät kulu, vaikka niitä lukisi kuinka monta kertaa... Ihan kaikki kestosuosikkini eivät siihen yllä, mutta jostain syystä palaan niihin kerta toisensa jälkeen. Ne ovat kyllä tutustumisen arvoisia - suosittelen :)

   Poista